Blatter: FIFA është jeta ime

20/04/2011 16:45

Stabilitet, vazhdimësi dhe besueshmëri janë pikat themelore të programit të presidentit në ikje të FIFA-s, Sepp Blatter në kuadër të zgjedhjeve të 1 qershorit.

Blatter i ka dërguar një letër federatave të cilave u kërkon mbështetjen për rizgjedhjen në krye të federatës ndërkombëtare.

“Futbolli është jeta ime, FIFA është jeta ime”, shkruan Blatter duke theksuar vullnetin për të përforcuar funksionimin demokratik dhe autonom të 208 federatave që aderojnë në FIFA.

Top Channel