Japoni, edhe një muaj për ftohjen e Fukushimës

25/03/2011 08:25

Ndoshta do të duhet edhe një tjetër muaj për të ftohur të gjithë reaktorët e centralit japonez të Fukushimës.

Ky është parashikimi i bërë nga TEPCO, shoqëria që menaxhon impiantin.

“Jemi ende në fazën e vlerësimit të dëmeve dhe për këtë nuk mund të vendosim një afat. Ndoshta do të duhet një muaj, kush e di”, ka deklaruar një zëdhënës.

Top Channel