Princi i Bahreinit, i hapur për opozitën

18/02/2011 20:55

Princi i trashëgimtar i Bahreinit, Salman ben Hamad Al-Khalifa, premton se do të ketë një dialog me opozitën sapo të rivendoset qetësia në mbretëri, ku në këto ditë manifestimet e shumicës shiite janë shtypur dhunshëm.

Princi e ka cilësuar “të papranueshëm” faktin që mbretëria “po përçahet”.

“Faza që po kalojmë është delikate dhe kërkon që të gjithë të jenë të përgjegjshëm”, theksoi ai.

Top Channel