Libi, faqja e djalit të Gheddafi: 27 të vdekur

18/02/2011 21:55

Manifestimet anti-Gheddafi në Libi kanë shkaktuar të paktën 20 të vdekur në Bengasi dhe 7 në Derna.

Lajmin e ka bërë të ditur gazeta online “Oea”, pranë djalit reformator të Gheddafi që flet edhe për dy agjentë të varur në Al Baida.

Dy qytetet kanë kaluar në duart e manifestuesve dhe ushtrisë ka marrë urdhër për të lënë lokalitetin.

Top Channel