Tashmë janë meshkujt që kërkojnë diçka serioze

14/02/2011 10:05

Gjithmonë kanë qenë femrat të cilat kërkonin që të “rregulloheshin” dhe të formonin një familje, ndërsa meshkujt ishin më shumë për diçka “kalimtare”.

Por, duke se tashmë gjërat kanë ndryshuar.

Sipas një studimi, meshkujt janë bërë shumë sensitivë dhe arrihet deri aty sa burrat beqarë ëndërrojnë për një fëmijë më shumë se një femër.

Udhëheqësja e studimit, Helen Fisher e Universitetit Rutgers (New Jersey), shprehet për ‘The Sunday Times’: “Femrat tashmë kanë vetëbesim, vetëvlerësim, para dhe eksperiencë. Kjo gjë vjen nga punësimi i tyre dhe kërkojnë ato gjëra që burrat gjithmonë i kanë pasur.”

Top Channel