Emigrantët, BE monitoron situatën

12/02/2011 18:55

Komisioni Evropian “po ndjek nga shumë afër” situatën emergjente në lidhje me emigracionin në Itali.

Lajmin e ka bërë të ditur zëdhënësi i Komisares së Punëve të Brendshme në BE.

Italia kishte kërkuar një mbledhje urgjente të Këshillit të Ministrave evropianë dhe një ndërhyrje të menjëhershme për aktivitetin e patrullimit dhe ndjekjes në brigjet pranë Tunizisë.

Top Channel