Benitez: Mentaliteti, më i rëndësishëm se skemat

23/09/2010 10:50

Rafa Benitez është i kënaqur nga fitorja 4-0 me Barin dhe të kthimit në gol të Militos.

“Mentaliteti është më i rëndësishëm se skemat”, është shprehur ai.

“Theksojmë provën e skuadrës, skema është e rëndësishëm, por nuk është deçizive. Ajo që është e rëndësishme është cilësia e futbollistëve dhe kryesisht dhe mbi të gjitha mentaliteti i tyre”, theksoi Benitez.

Top Channel