Botërori, Rosetti dërgohet në Itali

29/06/2010 19:50

Roberto Rosetti dërgohet në shtëpi. Italiani nuk bën më pjesë në listën e arbitrave të botërorit të shpërndarë nga FIFA.

Së bashku me Rosetti-n, janë hequr edhe emrat e asistentëve të tij, Calcagno dhe Ayroldi.

Top Channel