FIFA 2010, në botëror do të fitojë Spanja

07/06/2010 13:30

Do të jetë Spanja që do të fitojë botërorin e Afrikës 2010. Simulimi është bërë nga Fifa 2010 World Cup, videoloja më e famshme e botës.

Ekspertët e shtëpisë prodhuese “Ea Sports” ka luajtur të gjitha ndeshjet me kampionët virtualë, duke nxjerrë edhe kronikën e finale, që do të jetë kundër Brazilit dhe do të përfundojë 3-1.

EA Sports ka arritur të parashikojë me sukses fituesin e kampionatit të fundit të futbollit amerikan.

Top Channel