Bolt fluturon ne 100 metra me 9”86

19/05/2010 16:05

Prezantimi me i mire boteror i sezonit ne 100 metra per rekordmenin Usain Bolt qe ka ndalur kronometrin ne 9”86.

Kampioni olimpik eshte duke garuar ne Daegu ne Korene e Jugut.

Xhamajkiani i cili mban rekordin boteror me 9”58, ka kaluar bashkekombasin e tij Michael Frater (10”15) dhe amerikanin Mike Rodgers (10”18).

Top Channel