Al Pacino në rolin e “Doktor vdekjes”

23/04/2010 21:45

Më 25 prill Al Pacino mbush 70 vjeç dhe nuk ka ndërmend të dalë në pension apo t’i dedikohet filmave më pak impenjativë.

I lindur në Harlem nga prindër siçilianë, Alfredo James Pacino, do të debutojë nesër në HBO në “You don’t know Jack” me Susan Sarandon, i drejtuar nga Barry Levinstone.

Filmi tregon jetën e Jack Kevorkian, i njohur si “Doktor vdekja”, i cili gjatë aktivitetit të tij ka ndihmuar në vetëvrasjen e më shumë se 130 të sëmurëve dhe i dënuar me 25 vjet burg në 1999-ën.

Top Channel