Britani, “spiunët” e vjetër i dorëzohen web-it

29/03/2010 18:35

Përballë risive që po sjell interneti, veteranët e shërbimit të spiunazhit britanik kanë dorëzuar armët.

Lajmin e ka bërë të ditur “Daily Telegraph”, sipas së cilës, drejtori i përgjithshëm i shërbimeve sekrete të mbretëreshës, MI5, është ankuar për njohjen e paktë me internetin që kanë agjentët më të vjetër.

Këta të fundit nuk arrijnë ta kuptojnë botën e rrjeteve sociale dhe të përdorin mirë rrjetin.

“Është e nevojshme rigjenerimi i inteligjencës”, është shprehur ai.

Top Channel