Futboll, Beckham në Londër

18/03/2010 09:45

David Beckam ka mbërritur dje në Londër, pas ndërhyrjes në tendinën në Finlandë.

“Do të qëndrojë vetëm pak ditë dhe më pas do të transferohet në Los Angleles për të vijuar kovaleshencën”, ka deklaruar zëdhënësi i tij, Simon Oliveira.

Ndërkohë për gjendjen e tij shëndetësore ka folur mjeku i tij që ka theksuar se “po rikuperohet shumë mirë”.

Top Channel