Kine, arbitrat e korruptuar, ne qender edukimi

12/03/2010 13:20

Mbi 200 zyrtare te futbollit kinez, shumica e te cileve arbiter dhe punonjes, jane derguar ne nje qender edukimi per t’u rehabilituar nga korrupsioni.

Masa ne fjale u ndermor nga kreret e federates kineze, pas skandalit qe perfshiu kampionatin kombetar.

Sipas mediave kineze, 200 zyrtaret do te qendrojne ne qender per pese dite, do te ndjekin mesime anti-korrupsion dhe ne fund do te mbajne edhe nje provim.

Gjithashtu, arbitrave do t’u jepet mundesia per te rrefyer gabime eventuale te kryera ne te kaluaren.

Top Channel