Demtim i rende per Nesten, i keputet tendina

12/03/2010 16:00

“Fatkeqesisht eshte keputur tendina e gjurit te djathte. Ne ditet e ardhshme duhet te vleresojme nese do te behet operacion ose jo”.

Keshtu eshte shprehur vete Alessandro Nesta, pas daljes nga klinika ku beri dhe testin.

Perfundoi sezoni? “Nuk e di, edhe nese do duhet te operohem mund te kthehem per fundin e kampionatit”, u pergjigj Nesta.

Top Channel