Afrike e Jugut, Zuma: Siguria e garantuar

05/03/2010 13:15

Presidenti i Afrikes se Jugut, Zuma, i cili ndodhet per nje vizite ne Londer, ka dhene garancine per nivelin e sigurise ne vendin e tij, ne prag te boterorit.

Zuma ka deklaruar se kriminaliteti ne Afriken e Jugut eshte ne renie dhe ka premtuar se tifozet do te jene te mbrojtur.

Presidenti ka qene i pasigurte persa i perket gjendjes se stadiumeve dhe te fushave ku do te sterviten kombetaret e ndryshme.

Por ai ka theksuar se gjithcka do te kompletohet ne kohe per te zhvilluar per here te pare Kupen e Botes ne Afrike.

Top Channel