Emi terhiqet per shitjen e studiove “Abbey Road”

01/03/2010 12:00

Kompania Emi qe po perpiqet te shlyeje borxhet e medha, ka bere nje hap prapa duke vendosur te mos shese studiot historike te “Abbey Road”.

Ne keto studio grupi Beatles beri disa regjistrime. Sipas “Sunday Telegraph”, kompania shiti “Olympic Sound Studios” ku Rollin Stones dhe Led Zeppelin kane regjistruar disa albume.

Studiot iu shiten per rreth 3.5 milione sterlina nje biznesmeni, i cili po studion shume projekte, mes te cilave edhe transformimin ne kinema.

Top Channel