Pakistan, amerikanet terroriste torturohen

19/01/2010 04:55

Pese amerikanet e akuzuar per terrorizem ne Pakistan deklarojne se gjate marrjes ne pyetje per autoriteteve vendase ata torturohen.

Avokatet e te akuzuareve u ankuan ne nje gjykate pakistaneze e cila mori vendim mjekimin e tyre pas torturave qe kishin pesuar gjate diteve te qendrimit ne burg.

Muaji shkurt sipas ligjeve pakistaneze mbetet afati i fundit per palen akuzuese dhe per gjykaten te vendose ne lidhje me fatin e pese amerikaneve te akuzuar terorriste.

Top Channel