Haiti, Ki Moon kerkon dergimin e kaskave blu

18/01/2010 17:45

Sekretari i pergjithshem i OKB-se, Ban Ki Moon ka kerkuar dergimin e 1500 policeve dhe 2 mije kaskave blu ne Haiti.

Ki Moon ka deklaruar se keto trupa duhet te kontribuojne per t’i bere balle emergjences humanitare te shkaktuar nga termeti.

Situata eshte vleresuar kritike edhe nga Kryqi i Kuq, qe ka bere te ditur se ne ishull jane rritur ndjeshem aktet e dhunes dhe grabitjet.
 

Top Channel