River Plate, Buonanotte jashte rrezikut per jeten

28/12/2009 09:20

21 vjecari i River Pate, Diego Buonanotte, i cili u plagos ne nje akisident ku humben jeten 3 persona, e ka kaluar rrezikun per jeten duke u permiresuar ndjeshem.

“Ai do te operohet per te rregulluar nje frakture. Ka edhe nje problem me mushkerite, por gjendja e tij eshte e qendrueshme”, shkruhet ne buletinin e spitalit te Buenos Aires. Tre miqte e tij te vjeter qe ndodheshin ne makine bashke me futbollistin, kane nderruar jete dhe shume shpejt me 21 vjecarin do punoje edhe nje psikolog.

Sipas polocise, djemte po ktheheshin nga nje disktoteke dhe shkak i aksidentit eshte bere shiu i madh por edhe shpejtesia me te cilen po ecte mjeti. Buonanotte ishte i vetmi qe i shpetoi nga tragjedia pasi ishte i vetmi qe kishte vendosur rripin e sigurise.

Top Channel