Olimpiada 2020, jo kandidatures Hiroshima-Nagasaki

25/12/2009 14:40

Komiteti Olimpik Japonez ka refuzuar kandidaturen e perbashket te Hiroshimes dhe Nagasakit per Olimpiaden e vitit 2020.

Presidenti i KOJ, Tsunekazu Nakeda ka informuar kryetaret e bashkive te dy qyteteve per vendimin, duke saktesuar se do te merren ne konsiderate vetem kandidaturat individuale.

Deri me sot vetem qyteti i Tokios, i mundur nga Rio per lojrat olimpike te vitit 2016, kishte paraqitur kandidaturen i vetem.

Top Channel