Blatter: Moviola do ta vrase futbollin

17/12/2009 15:00

Derisa Sepp Blatter te jete ne krye te FIFA-s, nuk do kete ekrane per perseritjen e aksionit gjate ndehsjeve.

“Ne momentin qe ndeshja do nderpritet qe arbitri te rishikoje aksionin, futbolli do te vdese. Kete situate e shikoj me njerezit qe dalin nga stadiumi te heshur sepse nuk kane per cfare te diskutojne dhe kjo do te thote braktisje per sportin tone”, tha Blatter nga platea ku doli per te komentuar ecurine e boterorit te klubeve qe po zhvillohet ne Emiratet e Bashkuara Arabe.

Me tej, ai shtoi se gabimet e arbitrave jane pjese e futbollit. “Nuk e di cfare do te ndodhe kur te mos jem ne krye te FIFA-s por per momentin moviola nuk hyn ne axhenden time. Gjithesesi, ndihma te tjera teknologjike nuk perjashtohen. Dy vjet me pare eksperimentuam ne boterorin per klube nje cip brenda ne top qe sinjalizon nese topi e kalon vijen fatale, por shume shpejt do perdorim nje sistem tjeter per te vertetuar nese topi e kalon ose jo vijen”, perfundon Blatter.   

Top Channel