Londer, vidhet kompjuteri me te dhena “top secret”

12/12/2009 14:20

Nje kompjuter portativ qe permbante te dhena sekrete dhe i pajisur me nje celes per te zhbllokuar dosje te rendesishme eshte vjedhur ne seline e Ministrise se Drejtesise ne Britani.

Lajmin e bejne te ditur mediat britanike, te cilat nuk japin shume detaje mbi ngjarjen, e cila eshte cilesuar si skandaloze nga autoritetet.

Nuk eshte hera e pare qe ne Mbreterine e Bashkuar ndodhin skandale te tilla. Pak vite me pare nje agjent sekret harroi ne metrote e Londres nje dosje me te dhena sekrete.

Top Channel