Kosove-Serbi, me 5 nentor perballe FIFA-s

31/10/2009 09:15

Kosova vazhdon te beje hapa perpara rreth njohjes ne arenen nderkombetare, e cila do t’i hapte rruge edhe krijimit te nje perfaqesuese futbollit.

Te premten, zyra e presidentit te FIFA-s, Sep Blater, ka derguar nje njoftim ne Federaten Kosovare te Futbollit (FFK), ku konfirmohej takimi ndermjet “qeverise” se futbollit dhe drejtuesve te federates kosovare dhe asaj serbe.

Ky diskutim trepalesh do te zhvillohet me 5 nentor ne seline e FIFA-s, ne qytetin zviceran Zyrih, ne oren 15:00.

Ne mbledhje do te jene te pranishem presidenti Blater, zv/presidenti Geof Tompson, qe njekohesisht eshte edhe kreu i Komitetit te Federatave, sekretari i pergjithshem i FIFA-s, Zherom Valke, dhe drejtori i çeshtjeve ligjore, Marko Vilixher.

Por, edhe pse FIFA e FFK jane te gatshme per kete takim, nje gje e tille nuk mund te thuhet per palet serbe, e cila vazhdon te mos e komentoje ftesen.

Top Channel