A/H1N1, shtrihet edhe ne futbollin spanjoll

28/10/2009 01:10

Zgjerohet harta e perhapjes se virusit te gripit te derrit ne futbollin europian. Pas rasteve te zbuluara tek skuadra franceze e PSG-se edhe spanjollet e Betis Sevilja njoftojne per disa lojtare te prekur nga A/H1N1.

Lajmi publikohet ne faqen zyrtare te internetit te skuadres se Betisit ku percaktohet se numri i lojtareve te verifikuar si bartes te H1N1-it eshte pese dhe se pese raste te tjera dyshohen dyshohen si te infektuar.

Betis Sevilja luan ne kategorine e dyte spanjolle dhe verifikimet e rasteve ne fjale me A/H1N1 pritet te shkaktojne anulimin e takimit te ardhshem kundrejt skuadres B te Vilarealit.

Top Channel