Pol Gaskoin, 6 birra ne 20 minuta

27/09/2009 10:00

Gjashte birra ne 20 minuta, ndersa ne total ka konsumuar 40 shishe ne 13 ore.

Ky eshte rekordi shqetesues qe ka vendosur Pol Gaskoin, qe duket se ka rene serish viktime e vartesise ndaj alkoolit dhe droges. Historia me e fundit per problemet e “Gaza”-s eshte Zhade Friman, mikesha 20-vjecare e ish-yllit te perfaqesueses angleze.

“Nese nuk futet ne rehabilitim do te vdese ne harkun e 18 muajve”, tha vajza. Arsyet e deshperimit te 42-vjecarit jane vdekja e Ser Bobi Robson, qe ishte si nje baba per te, por edhe beteja e mamase kunder kancerit.

“Piu gjashte birra brenda 20 minutave. Nuk i degjonte keshillat dhe thoshte se donte te vdiste”, shtoi studentja. Ndarja nga jeta e Ser Bobi Robson dhe semundja e rende e se emes jane shkaqet e deshperimit te Gaskoin 
 

Top Channel