UEFA, 3 nivele per respektimin e rregullave financiare

16/09/2009 17:50

Projekti per respektimin e rregullave financiare i aprovuar nga UEFA do te strukturohet ne tre nivele per skuadrat e medha, te mesme dhe te vogla.

Rregulli qe hyn ne fuqi ne 2012-en, parashikon qe cdo skuader nuk mund te shpenzoje me shume se sa fiton, me perjashtim te investimeve per stadet e sektorit te te rinjve.

Per te evituar qe klubet me te pasura te mbeten te paarritshme ne planin sportiv, UEFA mendon te strukturoje rregullat ne tre nivele: per skuadrat e medha, te mesme dhe te vogla.

Top Channel