Renault, Briatore dhe Symonds japin doreheqjen

16/09/2009 13:40

Flavio Briatore dhe Pat Symmonds lene skuderine Renault pas skandalit te gares se Singaporit ku dyshohet se ata kane urdheruar Piquet Jr te perplaset per te favorizuar shokun e skuadres, Fernando Alonso.

Shefi i skuderise franceze dhe kreu i ekipit te inxhiniereve dhane doreheqjen. “Skuderia Renault nuk do kundershtoje akuzat e FIA-s ne lidhje me cmimin e madh te Singaporit ne vitin 2008 dhe deshirojme te informojme se Flavio Briatore e Pat Symonds kane dhene doreheqjen”, thuhet ne nje deklarate zyrtare te skuderise.

Renault thekson gjithashtu se nuk do beje asnje koment lidhur me skandalin e Singaporit para mbledhjes se Keshillit Boteror te FIA-s ne 21 shtator ne Paris.  

FOTO GALERI
1/2
Italiani largohet nga skandali "Piquet"

Top Channel