FIA do hetoje ceshtjen “Renault gate”

03/09/2009 14:00

“Renault gate” njeh zhvillime te reja pasi ceshtja mund te kaloje ne Federaten Nderkombetare te Automobilizmit.

Sipas gazetes “AS”, FIA po mbledh informacione per te verifikuar vertetesine e akuzave te Nelsinho Piquet, i cili ka thene se u urdherua te perplaset ne garen e Singaporit per te favorizuar shokun e skuadres, Fernando Alonso.

Nese deklaratat e Piquet do te vertetohen, atehere ne 21 shkator FIA do mbledhe Keshillin Boteror per te marre nje vendim rreth kesaj ceshtjeje. Komisioni hetimor deri tani ka marre ne pyetje pilotin brazilian, spanjollin Alonso, shefin e skuderise Flavio Briatore dhe Pat Symonds.

Top Channel