FMN: Papunesia do te rritet vitin e ardhshem

09/07/2009 17:30

Drejtori i pergjithshem i Fondit Monetar Nderkombetar, Dominique Strauss Kahn ka dhene sinjale negative lidhur me situaten e punesimit.

“Papunesia pritet te rritet ne vitin 2010 dhe madje edhe ne 2011-en”, ka deklaruar Strauss Khan.

Edhe me pare numri 1 i FMN-se ka dhene parashikime te zymta per situaten ekonomike ne vitet e ardhshme per shkak te krizes.

Top Channel