Arsenal, shendoshen financat e londinezeve

27/02/2009 21:40

Arsenal nuk po arrin rezultate te kenaqshme ne fushe, nuk po ndodh e njejta gje per anen financiare te klubit londinez.

Shoqeria e “Topcinjve” ka njoftuar per nje rritje te konsiderueshme gjate muajve te fundit nga 5.5 milione ne 27.5 milione euro. Te ardhurat kryesore burojne nga biletat, marketingu dhe te drejtat televizive.

“Na presin sfida te rendesishme, si brenda ashtu eshe jashte fushes. Ne kete pike, per ne eshte shume i rendesishem kualifikimi per ne fazen tjeter te Champions League edhe pse financat e aktiviteteve ekstrasportive nuk jane te lidhura direkt me buxhetin per skuadre’, shprehet presidenti Peter Hill-Wood.

Top Channel