“GM” kerkon ndihma per kompanine “Opel”

27/02/2009 17:40

“General Motors” ka ndermend t’i kerkoje Gjermanise dhe qeverive te vendeve te tjera evropiane nje ndihme prej 3.3 miliarde eurosh.

Ndihma duhet dhene brenda pak javesh, ne te kundert kompania e prodhimit te makinave “Opel”, nen kontrollin e “GM”, rrezikon te falimentoje.

Lajmin e bejne te ditur agjencite nderkombetare, sipas te cilave kerkesa pritet te paraqitet sot ne Gjermani nga kreret e “Opel”.

Top Channel