Mbrojtja e te miturve, marreveshje mes faqeve ne web

10/02/2009 15:00

17 faqe te njohura sociale interneti, mes te cilave Facebook dhe Myspace, kane firmosur nje marreveshje per te siguruar mbrojtje me te madhe te te miturve.

Lajmin e ben te ditur Komisioni Evropian. Rreziqet qe duhen evituar lidhen me mundesite e ngacmimeve seksuale ne rrjet te femijeve, dhenien e informacioneve personale ne menyre te pavullnetshme, por edhe me joshjen nga te rritur per arsye seksuale.

Marreveshja perkon me Safer Internet Day, diten boterore per nje perdorim te sigurte te internetit dhe te teknologjive te reja nga te rinjte.

Top Channel