Shqipëria LIVE

Cdo ditë në orën 12:30 -15:00

Cdo ditë në një transmetim live do të vinë ngjarje të aktualitet, fenomene histori njerëzore, por edhe ngjarje të bujshme, ku program do të thellohet në to për të sjellë ekskluzive protagonistët e tyre.  Lidhje direkte nga e gjithë Shqipëria. Dinamika e jetës shqiptare do të jetë cdo ditë në ekranin e Top Channel.Cdo ditë  në orën 12:30 -15:00 Shqipëria Live në Top Channel.

Video

Kujdes me Qerpikët fallco, mund të japin infeksione,duhen kontrolluar-Shqipëria Live,21 Shkurt 2020
21/02 15:35
Fëmijët përballë Spiderman dhe Elsës – Shqipëria Live,21 Shkurt 2020
21/02 15:23
Të rinjtë në protestë; Pse nuk duhet të ikni nga Shqipëria?! – Shqipëria Live,21 Shkurt 2020
21/02 15:01
Naqja e Portokallisë, pse braktisa Amerikën për Shqipërinë? – Shqipëria Live,21 Shkurt 2020
21/02 14:58
Kërkime me familjen tek Astiri, për djalin 4 vjeçar, që ka humbur – Shqipëria Live,21 Shkurt 2020
21/02 14:55
Kur u zgjodhëm nga Beyonce, thash O ZOT, Falemnderit,shumë emocion – Shqipëria Live,20 Shkurt 2020
20/02 16:52
A përputhesh me shenjën e horoskopit të partnerit – Shqipëria Live,20 Shkurt 2020
20/02 16:12
Befasia kur Beyonce vendosi të vishte fustanin tonë, Kujta dhe Meri – Shqipëria Live,20 Shkurt 2020
20/02 16:12
Debati vë përball nostalgjikët dhe kritikët e komunizmit – Shqipëria Live,20 Shkurt 2020
20/02 16:11
Genta; Më pëlqente koha e komunizmit, çe dua unë këtë liri që kemi sot-Shqipëria Live,20 Shkurt 2020
20/02 16:10
Shokon Ilirjani; Zogu i Tiranës është turp, është gay po nuk e pranon -Shqipëria Live,19 Shkurt 2020
19/02 16:28
Afro-amerikani, nga ngjyra ime e lëkurës pacienti refuzoi të mjekohej-Shqipëria Live,19 Shkurt2020
19/02 16:20
Mami shiste rroba të përdorura, shokët më thonin je harixhi -Shqipëria Live,19 Shkurt 2020
19/02 16:19
I pushtuar nga shprirtrat, ekzorsisti shpjegon çfarë ndodh me personin-Shqipëria Live,19 Shkurt 2020
19/02 16:04
Miss Transgjinori në Tiranë, çfarë ndodhi në eventin e fshehtë -Shqipëria Live,19 Shkurt 2020
19/02 16:00
Video të tjera