E Diell

E diel, 15:30 - 19:30

Programi “E Diell” ka karakter argëtues, pak informativ, edukativ i cili në thelb nuk ka qëllim konkurues, por sjelljen përpara teleshikuesit shqiptar brenda dhe jashtë vendit një formë të re komunikimi përtej skemës së njohur apo moderimit “One man show”. Programi ka një spektrum të gjerë të çështjeve që do të përcjelle, duke i ndërthurur ato në rubrika të ndryshme që përfshijnë: shkencë, modë, çështje sociale, lojë dhe argëtim, sfida të shkurtra si nga të ftuar po ashtu edhe nga publiku vetë, politike, showbizz, humor, muzikë, vallezim, numra shpejtësie, femijë si dhe intervistat me të ftuarit që realizohen përpara një publiku live në studio.

Video

Episodi i plotë: E Diell 29 Mars 2020 Entertainment Show
29/03 19:01
Trotuar, Do jetonte me partnerin 24h? Ingrit Gjoni jep përgjigjen e papritur”E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 18:59
Ingrit Gjoni zbulon në Trotuar: Gjithmonë kam patur propozime “E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 18:57
Trotuar, Alesia Bami: Ja ç’do i bëja Florit po të ishim bashkë në karantinë”E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 18:56
Ina habit në Trotuar: Karantina më ka shtuar numrin e mesazheve erotike “E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 18:56
Shtëpia e Ingrit Gjonit një shtëpi përrallë, zbuloni pamjet brenda saj “E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 18:52
Ingrit Gjoni boshatisa marketin nga frika “E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 18:48
E izoluar! Megi Pojani zbulon si po e kalon kohën në karantinë, Jeho| 28 Mars 2020
29/03 18:48
Ping-Pong në kushte shtëpie! Gëzim Sinemati zbulon talentin e fshehtë në “E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 18:42
Futboll në kohën e karantinës, Procesi Sportiv “futet” tek “E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 18:40
Alesia Bami del me letër higjenike në mes të emisionit “E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 18:35
Videot që po trazojnë rrjetin, “Do ja dalim” “E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 16:50
Graciano i mëson Fjoralbës lëvizjet e Zumbës që duhet të ushtroni në shtëpi”E Diell”,29 Mars 2020
29/03 16:47
E vetëizoluar, Nora Istrefi i përvishet punëve të shtëpisë “E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 16:35
Gjira Style: Truket që duhet të provoni patjetër në karantinë “E Diell”, 29 Mars 2020
29/03 16:31
Video të tjera