Puno në Top Channel

Korrespodent Rrethesh

Top Channel kërkon të punësojë korrespodentë në qytetin e Durrësit. Të interesuarit të dërgojnë cv tek [email protected]

Grimier/e për skenë dhe studio

Top Channel kerkon te punesoje “Grimier/e per skene dhe studio”

 

Të interesuarit duhet të plotësojnë kushtet e mëposhtëme:

 

 1. Te kete perfunduar arsimin e mesem/ Arsimi i larte perben avantazh.
 2. Te kete eksperience pune ne kete profil.
 3. Te jete i/e afte te punoje ne grup.
 4. Perben  avantazh referenca e punes se meparshme.

Dokumentacioni i kerkuar:

 • CV.
 • Diploma + lista e notave.
 • Referenca nga punet e meparshme.
 • Certifikata dhe vertetime te tjera jane nje plus.
 • Te interesuarit te dergojne dokumentacionin ne adresen [email protected] deri me 31 Mars 2019
Teknik Transmetimesh

Top Channel kerkon te punesoje “Teknik transmetimesh”

 

Te interesuarit duhet te plotesojne kushtet e meposhteme:

 

 1. Te kete perfunduar arsimin e mesem, Arsimi i Larte perben avantazh.
 2. Te zoteroje aftesi te mira kompjuterike.
 3. Te kete njohuri mbi programet software, Airbox dhe Tittlebox.
 4. Te jete i/e afte te punoje ne grup.
 5. Te kete minimumi 1 vit pervoje pune ne  Televizion.
 6. Perben  avantazh referenca e punes se meparshme.

Dokumentacioni i kerkuar:

 • CV.
 • Diploma + lista e notave.
 • Referenca nga punet e meparshme.
 • Certifikata dhe vertetime te tjera jane nje plus.
 • Te interesuarit te dergojne dokumentacionin ne adresen [email protected] deri me 31 Mars 2019