Sonte në Hipokrati – Kontrolli shëndetësor periodik
16/02/2019 12:05
Në shtëpinë tonë/ Karbohidratet, nutricionistja: Ja përse janë të rëndësishme në dietën ditore
14/02/2019 11:46
Në shtëpinë tonë/ Infeksionet urinare dhe vaginale, mjekja: Kujdes nga tualetet e lokaleve ose të punës
14/02/2019 11:42
Mjekësia ende pa shefa. Drejtuesit e shërbimeve nuk janë shpallur ende
13/02/2019 15:12
Sonte në “Hipokrati”, çrregullimet e ritmit të zemrës
09/02/2019 10:54
Në shtëpinë tonë/ Si të kujdeseni për psoriazën dhe ekzemën
06/02/2019 11:26
Në shtëpinë tonë/ Terapia me kupa dhe të mirat e saj
05/02/2019 11:48
Konfirmohen 3 viktima nga gripi. 37-vjeçari nga Gramshi nuk i mbijetoi
04/02/2019 19:36
Në shtëpinë tonë/ Rëndësia e vaksinimit të fëmijëve
04/02/2019 11:29
Qepa, 5 mënyra si ta gatuani dhe disa sekrete për ta përdorur si kurues
30/01/2019 13:01
Epidemia e gripit vdekjeprurës në kufi me Shqipërinë, 5 viktima në Malin e Zi
30/01/2019 10:30
Në shtëpinë tonë /Vitamina C, Specialistët: Ja ku nuk duhet abuzuar
29/01/2019 10:54
Në shtëpinë tonë/ Vlerat kurative të lulevjollcës
25/01/2019 11:46
Një aspirinë në ditë më shumë e dëmton shëndetin sesa e ndihmon
23/01/2019 12:00
Rama, në QSUT: Lentet për ndërhyrjet në sy ofrohen falas
20/01/2019 12:46
Prodhohen këpucë me lazer, ndihmojnë ecjen te personat e sëmurë me Parkinson
19/01/2019 17:29
Sonte në “Hipokrati”, dermatologjia
19/01/2019 10:33
Ilaçi përgjegjës për tumore. Shkakton tumore në buzë
18/01/2019 19:43
Antibiotiku i rrezikshëm, farmacistët janë lajmëruar që ta kufizojnë
17/01/2019 15:33
Wake Up/ Psikologia: Përqafimi në kurikulat e shkollës lufton bullizmin
17/01/2019 13:39
Gërdeci, fruti i egër me shumë sekrete mjekësore
16/01/2019 12:16