Misioni izraelit në Hënë, anija pa pilot pëson defekt
12/04/2019 10:29
Izraeli “do të zbresë” në Hënë
11/04/2019 17:56
Pasioni për Fiat 500. Rikthim në jetë i makinave të famshme
11/04/2019 13:02
Celulari i ri Samsung, kamera rrotulluese dhe me shinë
10/04/2019 20:21
Varfëria të ngulet në gjene! Statusi socio-ekonomik lë gjurmë të trashëgueshme
10/04/2019 20:06
Wake Up/ 120,000 nxënës shqiptarë pjesë e programit britanik “Shkollat e Shekullit 21”
09/04/2019 11:57
Fëmijët “Hi Tech” të shkollës elektrike “Gjergj Canco”
08/04/2019 19:52
Realiteti virtual, tendenca më e fundit që po fikson kinezët
08/04/2019 18:30
30 vite pas revolucionit. Prokurori rumun mbyll hetimin
08/04/2019 15:50
BE: Prodhuesit gjermanë të makinave kanë komplotuar së bashku për të penguar teknologjinë
06/04/2019 21:23
Samsung prezanton telefonin e parë 5G
06/04/2019 05:29
10 armët më të fuqishme të NATO-s kundër Rusisë
05/04/2019 19:49
Bayern-Dortmund, sfida e titullit nën risitë teknologjike
05/04/2019 13:32
“YouTube” heq dorë nga projekti televiziv, rrugë e lirë për Apple
05/04/2019 01:29
Koreja e Jugut, vendi i parë në botë që lancon rrjetin 5G
05/04/2019 00:56
“Microsoft”-i mbyll “eBook”, e bashkë me të “zhduken” edhe librat
04/04/2019 10:32
Prezantohet taksia fluturuese në Vjenë, prodhimi nis në fund të vitit
04/04/2019 02:58
“Boston Dynamics” mahnit sërish, robot që zëvendëson punëtorët e magazinave (Video)
03/04/2019 17:24
Nokia e re, me kamera 48 MP, fillimisht në tregun kinez
02/04/2019 21:18
Edhe gjyshërit, varësi nga interneti
02/04/2019 12:23
Shtëpi në Mars? NASA shpall tri dizajnet pretendente
02/04/2019 09:08