Shëndeti
Pse nuk i rezistojmë dot biskotave me çokollatë?
Suplementet e vitaminës D nuk ndihmojnë kockat
Diabeti mund të zbulohet më shpejt
Shëndeti
Virozat e vjeshtës, simptomat dhe rekomandimet e mjekëve
“Femrat me të pasme të mëdha janë më të shëndetshme”
Këto ushqime ju plakin para kohe
Ushqimi gjysmë i gatshëm rrit rrezikun e depresionit
Shëndeti
Virusi që vjen nga lashtësia; Gjendet në ADN-në e njerëzve
Ndotja akustike mbi normën e BE; Studimet: Efekte negative në shëndet
Ushqyerja nga stresi nuk ekziston
A janë më kreativë njerëzit që shohin ëndrra të frikshme?
Shëndeti
Për të qenë vërtetë të lumtur dëgjoni zemrën, apo mendjen?
Obeziteti më kanceroz se duhani
Kush fle pak rrezikohet nga iktusi cerebral
A rrezikohet shëndeti ynë nga cilësia e vajit të ullirit?
Shëndeti
Të qash i bën mirë mendjes
Ushqimet në çantën e fëmijëve për në shkollë
Cherofobia, si ta njihni sindromën e frikës nga lumturia
Ngjajnë me boronicat, por cilat janë të mirat e açai
Shëndeti
“Zhurmë, zhurmë… shumë zhurmë”. Qytetarët: Këtu nuk jetohet më
Të pagjumë, 20-30% e botës. Shkaqet kryesore janë…