Shëndeti
Wake Up/ Mjeku logoped: Teknologjia ka rritur problemet e fëmijëve me të folurën
Në shtëpinë tonë/ Mjeku: Kujdes kur përdorni finokun, mund të shkaktojë të dridhura
Shtohen shpresat për kurën e virusit HIV
Shëndeti
Në Shtëpinë Tonë/ Pesë receta meksikane
Wake Up/ Shqiptarët çdo ditë e më shumë i qasen mjekësisë alternative
Sonte në Hipokrati, kujdesi në urgjencat pediatrike
Binjakë gjysmëidentikë që trondisin themelet e shkencës
Shëndeti
Wake Up/ Arjan Mullahi, doktori që po guxon me operacionet e vështira
Në shtëpinë tonë/ Si duhet të veprojnë shoferët e makinave kur shohin një Autoambulancë?
Wake Up/ Psikologia Garuli: Hiperaktiviteti, çrregullimi mendor që po prek fëmijët
“Në shtëpinë tonë”/ Mjeku popullor: Borziloku, bima që mban larg virozat, ja si ta përdorni
Shëndeti
Në Shtëpinë Tonë/ Biokozmetika – Acidi hyaluronic
Bima shumëvjeçare Akja, mrekullibërëse për lëkurën dhe për të pastruar frymëmarrjen
Në Shtëpinë Tonë/ 10 ditë pa sheqer dhe pa karbohidrate!
Paris, shpaloset “ana e gjelbër” e gastronomisë
Shëndeti
Java 4-ditore e punës, sa shumë përfitime
“Në shtëpinë tonë”/ Nishanet, mjekja: Ja kur duhet t’i hiqni
Sonte në Hipokrati – Kontrolli shëndetësor periodik
Në shtëpinë tonë/ Infeksionet urinare dhe vaginale, mjekja: Kujdes nga tualetet e lokaleve ose të punës
Shëndeti
“Në shtëpinë tonë”/ Ngrënia e thonjve, ja rreziqet që sjell për shëndetin
Në shtëpinë tonë/ Si të kujdeseni për psoriazën dhe ekzemën