Bond humbet kodin; Aktorja me ngjyrë është “007” e re
15/07/2019 13:21
Jul Çesari/ Drama shekspiriane në Tiranë
14/07/2019 19:58
Spongebob mbush 20 vjeç
13/07/2019 08:58
22 amfora 2500 vjeçare gjenden në afërsi të Karaburunit
12/07/2019 22:54
30 vendet që iu shtuan listës së UNESCO-s në 2019, edhe nga Shqipëria
12/07/2019 18:09
Një libër për bllokun/ “Blloku” i Isuf Kalos tregon historinë e lagjes famkeqe
12/07/2019 15:31
“Otello” në Butrint/ Trupa e teatrit bullgar ngjitet në skenën e festivalit veror
12/07/2019 12:17
“Jul Cezari” vjen në Tiranë/ Premiera e regjisorit Ivica Buljan, në oborrin e tetarit
11/07/2019 20:00
Të kuptosh Ballkanin/ ‘Bashkarisht’ mbledh 8 artistë nga vendet e rajonit
09/07/2019 20:00
Domingo ende në skenë/ Tenori 78-vjeçar në festivalin më të vjetër operistik
09/07/2019 12:41
Nis festivali i filmit të shkurtër/ Korçë, 50 filma nga 27 vende në garë
09/07/2019 12:30
Festivali i teatrit në Butrint/ Trupat e rajonit marrin pjesë në edicionin e 17-të
09/07/2019 12:24
Bashkim Shehu në italisht, përkthehet romani që i dha çmimin “Balkanika”
08/07/2019 19:59
Korçë/ Festivali i Filmit të Shkurtër. Në konkurim 50 vende të botës
08/07/2019 12:23
“Verë dhe Portokalle”, festa e madhe mbrëmë në sheshin Skënderbej
07/07/2019 12:58
Maria Antonieta, fati i një mbretëreshe; një spektakël i magjishëm tregon e historinë e jetës dhe vdekjes së saj
06/07/2019 12:35
Ndryshimi neurologjik e bën të kthejë në pikturë këngën tuaj të preferuar
05/07/2019 20:56
Verë dhe portokalle/ Të shtunën spektakli gjigant në sheshin Skënderbej
05/07/2019 20:00