Përmes një postimi në Facebook, ministrja Ogerta Mansatirliu bëri me dijeni se ka shkuar në 22, numri i mjekëve dhe infermierëve të shëruarve nga Covid-19.

??‍⚕️ Çdo infermier, çdo mjek, çdo punonjës i sistemit shëndetësor është aset i çmuar për ne. Ndaj më gëzon fakti se edhe 1️⃣ infermiere është shëruar pas testit konfirmues nga laboratori i virologjisë në #IShP

Shkon në 2️⃣2️⃣numri i mjekëve dhe infermierëve të shëruarve nga ?#COVID19?

Deri tani 1️⃣3️⃣1️⃣ qytetarë dhe staf mjekësor e kanë mundur #covid19❗️

Top Channel