Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Besa Shahini ka publikuar një album me nxënës të moshave të ndryshme ndërsa zhvillojnë mësimin në kushtet e shtëpisë.

Në postimin e saj, Shahini shprehet se nxënësit po përdorin laptop-in e familjes, telefonin e prindërve apo edhe vetëm duke parë leksionet në RTSH-1 për të vazhduar procesin mësimor në kushtet aktuale.

Postimi

Duke përdorur laptop-in e familjes, telefonin e prindërve apo edhe vetëm duke parë leksionet në RTSH-1, nxënësit po vazhdojnë mësimin në kushte shtëpie ???

Top Channel