Klosi në Open: Nuk jam ministër i lekëve, ka ende mundësi për turizmin

01/04/2020 23:44

Ministri i Turizmit, Blendi Klosi ishte i ftuar në Open në Top Channel teksa foli për situatën e turzimit në Shqipëri. Sipas Klosit ka ende mundësi që turzimi të sjellë të ardhura në ekonominë shqiptare.

“Të gjithë kërkojnë lekë. Unë nuk jam ministri i lekëve, jam ministri i Turizmit. Ky sektor është prekur nga pandemia dhe si sektor është prekur në të gjithë botën jo vetëm në vendin tonë”- tha Klosi.

Ka ende një shpresë që sektori i turizmit t’i sjellë të ardhura ekonomisë së Shqipërisë, sado të vogla qofshin ato, ende ka shpresë- vijoi Klosi.

Top Channel