Qytetarë të ndryshëm kanë vendosur që të bëjnë diçka të mrekullueshme për mjekët dhe infermierët që janë në linjën e parë në luftën kundër Koronavirusit tek spitali Infektiv.

Aty është vendosur një çarçaf i bardhë ku persona të ndryshëm kanë vendosur kartolinë për të falenderuar mjekët për punë që po bëjnë në këto ditë të vështira.

Në një nga kartolinat shkruhet:

Si je? Uroj të jesh mirë. Po të dhuroj këtë kartolinë për të të hequr pak lodhjen dhe dhimbjen që të shkakton maska në fytyrë dhe pse jo, është për të të rrëmbyer një buzëqeshje.

Dua të të falenderoj ty dhe të gjithë kolegët tuaj për punën e palodhur, sepse falë jush… Do ja dalim.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel