Diabeti është një sëmundje e rëndë që mund të shkaktohet nga mungesa e prodhimit të insulinës në trup, ose për shkak të pamjaftueshmërisë së saj për të kryer funksionet normale.

Njerëzit me diabet janë në rrezik të madh përsa i përket problemeve me këmbët e tyre. Nëse nuk trajtohen, këto probleme mund të shkaktojnë ulçera në këmbë dhe infeksione, apo akoma më keq mund të çojnë në amputime, ose prerje të këmbës.

Si të mos përfundojmë te Këmba Diabetike? Cilët janë faktorët e rrezikut të Këmbës Diabetike? Cilat janë shenjat klinike të saj?
Të rejat shkencore në trajtimin e Këmbës Diabetike dhe rëndësia e kontrollit periodik të saj.

Gjithçka në Hipokrati. Sonte, ora 17:30! Në Top Channel!

Top Channel