Pas 40 orësh izolim, sot në orën 5 të mëngjesit shumë njerëz dolën nga banesat për të bërë furnizimet e tyre.

Rrugët u mbushën plot veçanërisht në zonat pranë tregjeve të shumicës kur u krijua mjaft trafik dhe radhë disa orëshe.

Ndjekim reportazhin që Kristi Hongo dhe kameramani Eno Cucllari kanë realizuar sot gjatë 8 orëve të lirisë së përkohëshme në kryeqytet.

Top Channel