Sinjalistikë e re përgjatë Bulevardit “Dëshmorët e Kombit”

26/02/2020 10:08

Bashkia e Tiranës ka vendosur sinjalistikë të re përgjatë Bulevardit “Dëshmorët e Kombit”.

Menjëherë pas sinjalizimit për sinjalistikën e dëmtuar në këtë zonë, punonjësit e terrenit e kanë zëvendësuar atë me të re, duke i ardhur kështu në ndihmë kalimtarëve dhe përdoruesve të rrugës.

Gjatë ditëve të fundit është ndërhyrë në të gjitha rrugët e kryeqytetit, duke vendosur sinjalistikë moderne në funksion të qytetarëve.

Top Channel