Arrestohet kryetari i dhomës së tregtisë dhe industrisë në Lezhë Pashk Palokaj.

Arrestimi i biznesmenit u bë me urdhër të prokurorisë pas hetimeve të kryera për vdekjen e një punëtori në muajin gusht 2019 tek pallati që ai po ndërtonte në lagjen Besëlidhja të Lezhës.

Akuza që rëndojnë mbi të janë për ndërtim pa leje mos zbatimi i rregullave të sigurisë në punë dhe punësim i paligjshëm.

Top Channel