Brenda në Wuhan, qyteti mbushet me spitale, rrugët janë bosh

18/02/2020 18:23

Fotot që vijnë nga zemra e sëmundje së koronavirusit tregojnë një pamje vërtetë të rrallë. Në rrugë lejohen të lëvizin vetëm punonjësit e shëndetësisë dhe ata që bëjnë dizinfektime. Askush tjetër

Qyteti prej 11 milionë banorësh dhe zona e Hubeit me 65 milionë banorë është në karantinë. Aty punojnë me kapacitet të plotë vetëm spitalet të cilat janë ndërtuar të reja. Salla të mëdha me shtretër janë gati për të pritur ata që preken nga virusi ndërsa cdo ditë me dhjetra të sëmurë vdesin.

FOTO GALERI
1/65

Top Channel